Anthuriums 30 cm

Bij Kwekerij Van Zon zijn de volgende Anthuriums 30 cm verkrijgbaar:

 

Amalia Elegance 30 cm

Amalia Elegance 30 cm

 

Princess Amalia Elegance® heeft prachtige witte bloemen met een karakteristieke rode “lip”. Dit maakt de Anthurium tot een sieraad in elk interieur. Mede door zijn mooie rode spadix. De compacte groene bladeren geven de plant een mooi strak uiterlijk.

VBN code: 108453

 

 

Bugatti Red 30 cm

Bugatti Red 30 cm

 

Bugatti Red® is een erg chique rode  grootbloemige plant. De bloemen en bladeren staan compact tegen elkaar. Samen vormen ze een vol en sterk geheel. De bladeren hebben een sprekende nervatuur en rustige plantopbouw. De bloemen behouden hun kleur in alle stadia.

VBN code: 103450

 

 

Chocolate Beauty 30 cm

Chocolate Beauty 30 cm

 

Black Beauty® is een lust voor het oog. Deze plant heeft grote, glimmende zwarte bloemen met een stevige, rechtop staande spadix. De jonge bladeren zijn mooi glimmend lichtbruin van kleur en de oudere bladeren zijn mooi donkergroen van kleur.

VBN code: 116486

 

 

Pink Explosion 30 cm

Pink Explosion 30 cm

 

Pink Explosion® is een rijkbloeiende soort met zuiver helder roze bloemen met een gele spadix. De donkergroene bladeren geven een mooi contrast met de bloemen en de plant heeft een prima houdbaarheid. Deze herkenbare plant is te vinden in vele huiskamers.

VBN code: 116235

 

 

Red Winner 30 cm

Red Winner 30 cm

 

Red Winner® trekt alle aandacht door zijn prachtig rode grote bloemen. De plant heeft een moderne en frisse uitstraling. De bloemen behouden hun kleur in alle stadia. Deze plant heeft een unieke opbouw waardoor het gewas niet openvalt.

VBN code: 106312

 

 

Prince of Orange 30 cm

Prince of Orange 30 cm

 

Prince of Orange® is een grootbloemige soort met een prachtige sinaasappeloranje kleur. De spadix is wit met een gele punt. De bladeren glimmen en zijn donkergroen van kleur. Hierdoor ontstaat er een sterk contrast tussen bloemen en bladeren. Deze plant heeft een compacte uitstraling.

VBN code: 105525

 

 

White Winner 30 cm

White Winner 30 cm

 

White Winner® heeft prachtige zuiver witte bloemen en een zuiver witte spadix met gele punt. De glanzende donker groene bladeren geven samen met deze helder witte bloemen een fraai contrast.

VBN code: 116231